Banner

 

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u uw eigen ervaringen delen? Laat een reactie achter op één van onze pagina's of neem contact met ons op via samenmeten@rivm.nl. Twitter mee over luchtkwaliteit en samen meten via #samenmeten en volg ons @samenmeten. 

Heeft u een project dat u op de website wil laten plaatsen? 

Uw project kan geplaatst worden als het voldoet aan onderstaande voorwaarden. 

  • Het project gaat over het meten van luchtkwaliteit
  • De luchtkwaliteit wordt gemeten met behulp van sensoren en/of burgers. 
  • Het project duurt enkele maanden tot jaren
  • Er zijn meerdere mensen of partijen betrokken bij het project, dus er is sprake van ‘samen meten’.
  • Bij voorkeur worden de resultaten van de metingen openbaar beschikbaar gesteld, bv. via een website, rapport, artikel, poster, etc.
  • U levert een tekst aan voor op de website van ca. 300 woorden. Hierin beschrijft u het doel van het project, wie er bij betrokken zijn, waarmee wordt gemeten en hoe lang, waar de metingen en/of resultaten te vinden zijn, en eventuele verwijzing naar de website van het project of de organisatie.
  • U levert een foto aan (max 2MB in formaat .jpg of .png) voor op de website inclusief de bron. Een tweede foto is optioneel.
     

Verantwoording

De in dit kennisportaal opgenomen informatie komt deels uit algemene bronnen. Hier wordt niet elke keer apart aan gerefereerd. Een deel van de foto’s komt uit de beeldbank van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) of uit genoemde bronnen op het internet. Ingeval afbeeldingen, teksten, bronnen niet correct worden benoemd, verzoeken wij u per email contact met ons op te nemen.

Oude versies van Samen Meten aan luchtkwaliteit kunt u bekijken op archiefweb.eu

Informatie van de overheid, en dus ook van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu), moet goed vindbaar zijn. Zowel informatie van nu als van vroeger. Oude informatie kan belangrijk zijn voor onze geschiedenis of cultuur. Daarom worden oude pagina's van Samen Meten aan luchtkwaliteit bewaard. Wekelijks wordt een kopie gemaakt.
Wilt u weten wat er eerder stond op deze website? Kijk dan op http://luchtkwaliteit.archiefweb.eu/.